Please note, this is an approximate translation provided by Google Translate

День Незалежності України

Українська

Українська асоціація зовнішньої політики щиро вітає колег – дипломатів, усіх своїх друзів і партнерів з 32-ю річницею проголошення Незалежності України! Цьогоріч наше головне свято проходить на фоні героїчних зусиль, які демонструють Збройні сили України, звільняючи території, окуповані російськими агресорами, крок за кроком відновлюючи наші суверенітет і територіальну цілісність в межах міжнародно визнаних кордонів. Лейтмотивом нашого святкування сьогодні має стати демонстрація солідарності з боку міжнародного співтовариство у справедливій боротьбі українського народу проти агресора.

 Яскравими прикладами широкої міжнародної підтримки України у ці важкі часи нашої історії став Вільнюський саміт НАТО, черговий форум Кримської платформи, який щойно завершився в Києві, зустрічі у форматі Рамштайн,  обговорення української формули миру у Джидді, принципова позиція Міжнародного кримінального суду щодо відповідальності кремлівського диктатора за злочини, здійснені проти України. Ці міжнародні заходи, як і безпрецедентна героїчна боротьба на фронті проти рашистських загарбників, вселяють упевненість у нашій спільній перемозі.

Відзначаючи річницю відновлення незалежності української держави, щиро бажаємо нашим співвітчизникам в Україні, а також численним друзям за її межами Перемоги, мирного неба, якнайшвидшого економічного відновлення нашої держави.

Зичимо усім нам сил і наснаги у спільній боротьбі проти зросійської агресії, порозуміння, бо Україна у нас одна!

У цей день бажаємо, щоб наша одвічна мрія про краще майбутнє України в сім’ї успішних європейських держав стала реальністю! Віримо в перемогу! Все в наших руках!

Слава Україні!

Поділитися

Коментар